Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Populær
Munnbind Type I Strikk/Nesebøyle

kr 149,00

Nyhet
Polar Ignite Rosa/Rosegull S

kr 2 489,00 kr 1 991,20

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

Actinica Lotion spf50 80g

Actinica® Lotion er et høyeffektivt medisinteknisk produkt som beskytter mot et bredt spektrum av UV-stråler, dvs. både UVB (SPF50+)- og UVA-stråling. Produktet er utviklet spesielt for personer som har økt risiko for å utvikle non-melanom hudkreft ved eksponering for UV-stråler.Actinica Lotion er det første og eneste medisintekniske produktet som i en klinisk studie har vist seg å ha effekt på ulike former for ikke-melanom hudkreft hos personer med nedsatt immunforsvar. med jevnlig bruk av Actinica Lotion i to år, viste studien: * 53 % reduksjon av aktiniske keratoser * ingen ny utvikling av invasiv plateepitelkreft Actinica Lotion har gode fuktighetsgivende egenskaper, inneholder ingen parfyme og kan brukes av alle, uansett hudtype.

Artikkelnummer: 958401

Velg antall

1 vare 1
Pris
kr 295,90 kr 228,00

Levering med gratis frakt på bestillinger over 200 kr

Forsiktighetsregler

Restriksjoner for bruk: En bivirkning relatert til et av innholdsstoffene i Actinica Lotion kan ikke utelukkes. Hvis det oppstår irritasjon, hudutslett eller en reaksjon som minner om solbrenthet til tross for kort tid i solen, kan det være tegn på en bivirkning og et annet produkt bør da brukes. Unngå bruk rundt øynene og bruk solbriller med god UV-beskyttelse siden Actinica Lotion kan forårsake en brennende fornemmelse ved kontakt med øynene. Skyll med rikelige mengder vann hvis det kommer i øynene . Ingen dokumentation finnes for bruk av Actinica under graviditet eller amning.

Innholdsdeklarasjon

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Methylene bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane

Dosering og bruksområde

For å sikre at du får en høyeffektiv beskyttelse når du bruker Actinica Lotion, kommer produktet i en doseringspumpe med et tilhørende doseringsskjema for ulike deler av kroppen. Hvert pumpetrykk gir samme mengde Actinica Lotion, slik at du kan være sikker på at det alltid får riktig mengde.Bruk rikelig med ACTINICA lotion på soleksponerte områder av huden hver morgen hele året. Bruk om morgenen før eksponering for sollys.

Relaterte produkter

Se utvalget
Nilens Jord Cleansing Mask 415

kr 279,00 kr 223,20

Nilens Jord Nail Polish Storm 6602

kr 182,00 kr 145,60

Nilens Jord Brow Pomade Cool Brown 219

kr 169,00 kr 135,20

Nilens Jord Foundation Skin Velour Pine 456

kr 179,00 kr 143,20

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.