Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Nyhet
Gaiam Multi-point Massager

kr 179,00 kr 125,30

Nyhet
Gaiam Water Bottle Lava

kr 239,00 kr 167,30

Nilens Jord Lip Scrub 955

kr 169,00 kr 118,30

Populær
Nicotinell Tyggegummi Icemint 4 mg 204 stk

kr 398,00

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

Hudpleie • 09 desember, 2020

Apivita

Apivita er et hudpleiemerke som ble grunnlagt i 1979. Produktene er basert på naturlige og effektive ingredienser. Alle produktene har egenskaper som gjør det mulig å lage et skreddersydd hudpleieprogram for den enkeltes hud. De ulike produktene er laget for å forsterke effekten av hverandre, slik ingrediensene i hvert produkt er bevisst satt sammen for å skape synergier.

Sentrale ingredienser i produktene er en blanding av bærekraftig propolis, honning, dronninggelé, planteekstrakter fra gresk natur og essensielle oljer. Produktene inneholder 85-100% naturlige ingredienser og serien unngår stoffer som har en negativ påvirkning på miljø og helse.

Apivita har sitt eget forskningslaboratorium, der ingrediensens egenskapene har blitt grundig kartlagt. Laboratoriet har utviklet mer enn 100 ekstrakter og oljer, studert mer enn 60 ulike planter, samt alle produktene som kan utvinnes fra bier, for å komme frem til de mest effektive formuleringene. Laboratoriet har også stort fokus på å gjøre produktproduksjonen og bruken av ingredienser så bærekraftig som overhodet mulig.

Apivita fokuserer på bienes velferd. Kun 40% av den honningen biene produserer høstes. Resten blir igjen i kubene. Kun essensielle oljer og naturlige ekstrakter brukes i bieholdet. Bier er voktere av biodiversitet og økosystemene og Apivita jobber aktivt for å holde bier frie for plantevernmidler og rester av kjemikalier. Apivita jobber kun sammen med spesielt utvalgte birøktere, som deler deres verdier når det gjelder bærekraft og økologisk bihold.

Sentrale ingredienser i Apivita-produktene

Propolis er bienes forsvarsmiddel mot mikroorganismer og sykdom. Biene lager propolis av plantevoks, pollen og bivoks, beriket med enzymer og sporstoffer. Biene tetter hull i bikuben med propolis for å holde den steril.

Honning har fuktighetsgivende, healende, beroligende og antimikrobielle egenskaper. Honning har vært brukt i medisinsk behandling siden antikken og er rik på sukkerstoffer, vitaminer og sporstoffer.

Bivoks har mykgjørende, fuktighetsgivende og beroligende egenskaper. Bivoks produseres i kjertler hos unge bier og brukes som byggemateriale i bikubene.

Dronninggelé er den eksklusive maten som er forbeholdt dronningbien. Dronninggeléen er rik på vitaminer, mineraler, sporstoffer og aminosyrer. I kosmetikk brukes den for mykgjøre og bidra til hudens elastisitet og motvirke aldringstegn.

Hippokrates’ botaniske hage

De fleste har nok hørt om Hippokrates’ ed, som alle leger må avlegge før de kan starte i sitt virke. Hippokrates regnes som legekunstens far og Apivita jobber aktivt for å føre kunnskapen fra Hippokrates om plantenes effekter videre til nye generasjoner. Som en del av dette arbeidet har selskapet etablert en botanisk hage på den greske øya Kos. I hagen er det plantet 250 planter som Hippokrates brukte i sin behandling. Mange av plantene er fremdeles sentrale, både i hudpleie og medisin. Målsetningen er å etablere et forskningssenter for utvikling av nye behandlinger og medisiner basert på plantene.

Se hele utvalget her

Anbefalte produkter

Se utvalget
Apivita Royal Honey - 250 ml

kr 129,00 kr 123,00

Apivita Black Detox Cleanser 150 ml

kr 159,00 kr 158,00

Apivita Express Propolis Ansiktsmaske 2 x 8 ml

kr 39,00 kr 38,00

Apivita Express Honey Ansiktsmaske 2 x 8 ml

kr 59,00 kr 58,00

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.