Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

Boson SARS-COV2 antigen test

Boson SARS-COV2 antigen test er en hurtigtest - selvtest godkjent til privat bruk for påvisning av korona / Covid-19 (SARS-COV-2) antigen. Gir resultater etter 15-20 minutter.

Artikkelnummer: 911042

Velg antall

1 vare 1
Pris
kr 69,00 kr 34,00

Levering med gratis frakt på bestillinger over 200 kr

Produktinformasjon

Testen er lett å gjennomføre hjemme, og passer for alle aldersgrupper (anbefalt for 14-90 år). Pakken inneholder alle komponentene som trengs for å utføre og lese av testen. Testen gir en nøyaktighet på 98,72 % og må tas innen de første 7 dagene etter symptomdebut. Testen inneholder norsk bruksanvisning. SARS-Covid-2-antigen-hurtigtesten er en ett-trinns in-vitro-test basert på immunokromatografi. Esken inneholder følgende: SARS-CoV-2 antigen-testkassett (forseglet foliepose), steril testpinne, ekstraksjonspipette, ekstraksjonsvæske, bruksanvisning på norsk og pipetteholder.

Forsiktighetsregler

SARS-CoV-2-antigen-selvtest skal ikke brukes som eneste grunnlag for diagnostisering eller ekskludering av en SARS-CoV-2-infeksjon. Følg alltid lokale regler for smittevern. Anbefalt alder for bruk er fra 14 – 90 år. Barn under 14 år skal testes av en voksen. Engangstest, må ikke gjenbrukes. Boson selvtest kan brukes av personer med og uten symptomer på Covid-19 virusinfeksjon, og av både vaksinerte og ikke-vaksinerte. Vær oppmerksom på at testen gir en indikasjon på om du er smittet på testtidspunktet. Testen kan ikke brukes som eneste grunnlag for å utelukke eller påvise Covid-19 infeksjon. Ved positivt resultat skal fastlege eller annen helseinstitusjon oppsøkes for videre testing og oppfølging. Et negativt resultat utelukker ikke en Covid-19-virusinfeksjon, og ved mistanke om Covid-19 skal fastlege eller annen helseinstitusjon oppsøkes for videre testing og oppfølging.

Innholdsdeklarasjon

Esken inneholder følgende: SARS-CoV-2 antigen-testkassett (forseglet foliepose), steril testpinne, ekstraksjonspipette, ekstraksjonsvæske, bruksanvisning på norsk og pipetteholder.

Dosering og bruksområde

Les pakningsvedlegget før bruk og følg den vedlagte bruksanvisningen nøye. Feil eller utilstrekkelig bruk av testen kan føre til falske eller unøyaktige testresultater. Hva gjør man dersom resultatet er positivt? Hvis resultatet er positivt skal du oppsøke medisinsk personell som anbefalt av helsemyndighetene for videre oppfølging, registrering og smittesporing. Husk også at negative tester ikke utelukker Covid-19 infeksjon. Følg alltid dine lokale regler for smittevern. Dersom resultatet er negativt, men du viser symptomer, oppsøk medisinsk personell for ytterligere testing.

Relaterte produkter

Se utvalget
Engangshanske Nitrill 100pk str. M

kr 399,00

Engangshanske Nitrill 100pk str. XL

kr 399,00

Engangshanske Nitrill 100pk str. L

kr 399,00

Digital Febertermometer

kr 104,90

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.