Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

ICIW Inhale Tights Black Wmn M

kr 699,00 kr 524,25

Nycoplus D3-vitamin Tab 20 mikrog 100 stk

kr 142,90 kr 75,30

Populær
Møllers Pharma Omega-3 Gelefisk 36 stk

kr 134,90 kr 61,30

Kleenex Original lommepakning

kr 24,90 kr 12,30

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

Hudpleie • 10 juni, 2021

Esenka - økologisk velvære

Naturen er et ekstraordinært laboratorium hvorfra alle hemmeligheter hentes. De beste plantene og de mest aktive vegetabilske ekstrakter er nøye utvalgt. Esenka avdekker en rik og naturlig kosmetologi laget av naturens autentiske skatter.

Alle produktene fra Esenka -20%

Tilbudet gjelder fra 25. oktober -29. november.

Les mer om Esenka under produktene.


Salg
Esenka Herit.Age Radiance Gel Mask BIO - 80 ml

kr 379,00 kr 284,25

Salg
Esenka Herit.Age Night Oleo Serum BIO - 30 ml

kr 849,00 kr 636,75

Salg
Esenka Herit.Age Eye Cream BIO - 15 ml

kr 499,00 kr 374,25

Salg
Esenka Herit.Age Day Cream BIO - 50 ml

kr 649,00 kr 486,75

Salg
Esenka Herit.Age Night Cream BIO - 50 ml

kr 679,00 kr 509,25

Esenka

Esenka ble grunnlagt i Frankrike for 40 år siden og etablerte seg raskt som en ekstremt grundig og effektiv økologisk merkevare. Produktene er produsert med stor skånsomhet i samsvar med de strengeste organiske krav. Med en omfattende kunnskap om det vegetabilske rike og med en økologisk samvittighet, fokuserer Esenka sin forskning på å oppnå den mest effektive kosmetikken, samtidig som naturen respekteres og miljøressursene optimaliseres.

En førsteklasses, autentisk og naturlig merkevare, lidenskapelig opptatt av de uendelige naturskatter. Esenkas kjerneprioritet er å innfri kvinners forventninger i jakten på det essensielle, effektfulle og sensorisk tilfredsstillende.

99% ingredienser av naturlig opprinnelse
83% økologiske ingredienser
80% av energien som er brukt i laboratoriene kommer fra en fornybar kilde
0% parabener, silikon, phenoxyethanol, syntetisk parfyme eller fargestoffer

Esenka er medlem og medgrunnlegger av Cosmebio-merket som garanterer for den strengeste sporbarheten og åpenheten vedrørende alle ingrediensene. Alle Esenkas produkter kan resirkuleres. Produktene er testet under dermatologisk kontroll. Produktene er ikke testet på dyr. Alle produktene kan brukes under graviditet og amming.

Herit.Age - neste generasjons anti-aldringsprodukter
På Castillo de Canena i Andalucía produserer jorden vegetabilske underverk med uventet potensial, hvorav det eldste er oliventreet. Det er i denne regionen, der oliventrær dyrkes med en bestemt saktegående biodynamisk økologisk metode, at Esenka bestemte seg for å utvikle neste generasjons anti-aldringsprodukter.

Olivenolje og blader har lenge blitt brukt i kosmetikk og medisin, og deres egenskaper har vært velkjent i århundrer. Men inntil nå har ingen studert oliventreblomsten: En liten, hvit, fjæraktig, duftende blomst, som blomstrer bare 10 dager i året.

Fullstendig fortryllet av denne kosmetiske skatten, så delikat at den må håndplukkes, skapte Esenka Herit.Age, en samling med 28 anti-aldrings bio-aktive ingredienser.

Hemmeligheten bak Herit.Age anti-aldringseffekt
Som resultat av Esenkas anvendte forskning, ble det ekstraordinære H28 anti-aldringskomplekset unnfanget i landet med hundreårige oliventrær. På grunn av ekstreme klimaforhold har disse trærne utviklet en unik forsvarsmekanisme med en høy konsentrasjon av antioksidanter, koenzymer og polyfenoler. Takket være en eksklusiv patentert grønn prosess, tok Esenka disse bioaktivene ut av oliventreblomstene for å skape H28 anti-aldrings komplekset. Gjenopplivet av dette innovative biomimetiske ekstraktet med 28 bio-aktorer, stimuleres og revitaliseres huden. Rynker blir glattet ut og redusert.

Denne organisk sertifiserte serien tilbyr en unik sanseopplevelse og en duft med undertoner av oliventreblomster.

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.