Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

Frakt

Vi tilbyr forsendelse av pakker gjennom PostNord eller Bring.

Ved forsendelse av legemidler stilles det strenge krav til temperaturkontroll, emballasje og sporbarhet. Det kreves identitetskontroll og signatur ved utlevering. Bestillinger med legemidler sender vi derfor som «hent i butikk» eller «hjemlevering med bud» for å gi deg som kunde en ekstra trygg forsendelse. Dette er i tråd med legemiddelverkets bestemmelser for nettapotek. Som godkjent nettapotek i Norge plikter vi å følge dette.

Leveringstid

Vi pakker og sender vanligvis det som kommer inn av bestillinger før klokken 12 innen utgangen av den neste virkedagen (mandager til fredager).

Transport tar 1-4 virkedager transporttid avhengig av fraktmetode, geografi og leveringspunkt. Ved stor pågang kan det ta opptil 7 virkedager.

1.0 Bring

1.1 Bring - Pakke i postkassen

Pris kr 29 (Fri frakt fra kr 199,-)

Pakker opptil 5 kg kan ofte sendes rett til postkassen.

Du vil få varsel i forkant om at pakken er på vei. Hvis budet opplever problemer på leveringspunkt, vil pakken kunne hentes på postkontoret eller Post i butikk. Du vil motta påminnelse om henting av pakken på SMS eller E-post.

I perioden 1. oktober til 30. april anbefales leveringsmetoden "Hent i butikk" eller «Pakke til hentested» pga fare for frost.

Man må være registrert i adresseregisteret til Posten på den aktuelle adressen og postkassa må være godt merket for å benytte denne tjenesten.

Dersom det ikke er dekning på oppgitt adresse eller om pakken er for stor, eller av annen grunn ikke får plass i postkassa, vil den bli sendt til nærmeste Post i butikk. Da tar det 1-2 virkedager ekstra.

NB!

Denne forsendelsesmetoden benyttes ikke for legemidler


1.2 Bring - Pakke til hentested (Fast frakt kr 99,-)

Posten har ca. 2700 hentesteder (nærbutikk, pakkeboks, postkontor) i hele landet og er aldri langt unna deg når du skal hente din pakke. Med hjelp av ulike tilleggstjenester kan man få pakken levert hjem eller endre til et annet utleveringssted. Landpostbudene kan dessuten levere på døren, uten ekstra kostnad.

Rask - 1-2 dagers levering til store deler av landet

Trygt - god kontroll med sporing underveis, og signatur ved levering

Fleksibelt - møt kundens behov med ulike tilleggstjenester

Klimanøytralt - vi frakter så miljøvennlig som mulig

NB!

Denne forsendelsesmetoden benyttes ikke for legemidler


1.3 Bring - Pakke levert hjem (Fast frakt kr 129,-)

Vi tilbyr hjemlevering til alle husstander i hele landet. Pakkene leveres mellom kl. 8–17 eller 17–21, basert på hvor i landet man bor. Det er lørdagslevering i Oslo.

I byer og tettsteder leverer vi pakker mellom kl. 17–21, og du vil motta en SMS med lenke til Bring sine kundesider. Her vil mottaker få informasjon om estimert leveringstidspunkt innenfor et én-times intervall, følge pakkens vei i sanntid og gjøre valg underveis.

Løsningen er:

Smidig - mottaker slipper å hente, får pakken hjem på døren

Enkelt - pakken kan bes settes igjen om man ikke er hjemme

Fleksibelt - mottaker kan endre ønsket utleveringsdag

Trygt - SMS når pakken er på vei

NB!

Denne forsendelsesmetoden benyttes ikke for legemidler.


2.0 Post Nord

2.1 Post nord – Hent i butikk

Pris kr 29(Fri frakt fra kr 199,-)

Tjeneste Post Nord MyPack Collect har meget god dekning over hele landet med over 1600 ulike utleveringspunkter. Pakkene sendes til et valgt utleveringssted og kan følges hele veien. Mottaker får en hentemelding med kode når pakken er ankommet og klar for utlevering. Lange åpningstider på utleveringspunkt gir deg som kunde valgfrihet mht. henting, mot fremvist legitimasjon og signatur ved levering.

PostNord varsler mottaker når pakken er på vei og klar til henting via SMS, e-post og/eller PostNord-app. Det sendes også ut en påminnelse på dag 3 dersom pakken ikke hentes.

Som mottaker bestemmer du selv hvor og når du vil hente pakker og det kan gjøres endringer underveis; eksempelvis endre utleveringssted, bestill hjemlevering, utsett hentefrist og legg til fullmakt.

MyPack Collect leveres til mottakers utleveringssted i henhold til Ruteplan. Levering blir gjort hverdager i tidsrommet kl. 08-16. Pakken kan spores underveis.

Uavhentet retur oppstår dersom pakken ikke hentes i løpet av 7 dager. Pakken vil da bli returnert til oppgitt adresse.

NB!

Denne forsendelsesmetoden benyttes også for legemidler. Forsendelsen er da også temperaturkontrollert (8-25 grader). Apoteket vil motta eventuelle avviksrapporter i forhold til temperatur og vi kan ta stilling til om legemiddelet trygt kan leveres ut.


2.2 Post Nord – Hjemlevering

Pris kr 29 (Fri frakt fra kr 199,-)

Med tjenesten Mypack Home leverer Post Nord direkte på døren til deg som kunde. Du kan følge pakken med sporing hele veien.

Via post nord sine kundesider eller app kan du velge dato og tid for levering og innen hvilke tidsrom det passer å få varen levert (tidsvinduene varierer basert på leveringsadresse: 08:00–13:00, 13:00–17:00 eller 17:00–21:00). Du kan også velge å få varen levert til jobb, hente den på et utleveringssted eller på en av PostNords terminaler dersom det er ønskelig.

Du vil varsles via sms eller e-post dagen før med informasjon om leveringen. Mottakeren mottar da også en lenke til en side der leveringsalternativ og tid kan velges.

NB!

Denne forsendelsesmetoden benyttes også for legemidler. Forsendelsen er da også temperaturkontrollert (8-25 grader). Apoteket vil motta eventuelle avviksrapporter i forhold til temperatur og vi kan ta stilling til om legemiddelet trygt kan leveres ut.

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.