Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Populær
Munnbind Type I Strikk/Nesebøyle

kr 149,00

Nyhet
Polar Ignite Rosa/Rosegull S

kr 2 489,00 kr 1 991,20

Gaiam Cork Yoga Mat

kr 999,00 kr 799,20

Nyhet
ICIW Inhale Tights Black Wmn M

kr 699,00

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

23 mars, 2021

Naomi tallerken -20%

Et produkt som får barn og voksne til å smile, og mestringsfølelsen til å vokse

Få Naomi tallerken til -20%

Tilbudet gjelder til 19. april.

Salg
Naomi Tallerken Beige

kr 199,00 kr 159,20

Salg
Naomi Tallerken Grønn

kr 199,00 kr 159,20

Salg
Naomi Tallerken Pudderrosa

kr 199,00 kr 159,20

Historien bak Naomi tallerken, fortalt av gründeren og mammaen til Naomi

Drømmen om å skape innovative og bærekraftige produkter for barn, oppstod da jeg ble mamma til Naomi. Som alenemor snublet jeg ofte over utfordringer jeg følte kunne løses ved at produktene ble bedre tilpasset barnets egne behov. Naomis frustrerende sinne over at hun ikke mestret å spise selv uten og søle, gav meg inspirasjon til å designe og skape Naomi tallerken. Et produkt som får barn og voksne til å smile, og mestringsfølelsen til å vokse.

Mat og måltider har bestandig vært viktig for meg. Hva vi putter i munnen har noe å si for hvordan vi har det, og hva vi kan yte. Jeg hadde gledet meg til å dele disse stundene rundt bordet med Naomi. Men det ble slettes ikke som forventet. Mine planlagte fellesmåltider endte som oftest opp i frustrasjon og sinne, og ikke minst mye gris. Naomi var frustrert over å ikke mestre å spise selv, at skjea var tom da den nådde munnen. Selv ble jeg sliten og lei av et kjøkken som stadig var sølete og et barn som ikke fikk i seg maten jeg hadde laget. Måltidene forvandlet seg sakte til en maktkamp mellom oss, en kamp på en ganske så klissete slagmark.​

Det ligger i min natur å tenke i kreative baner når ting ikke fungerer, og ofte har hverdagssituasjoner ført meg til tegnebordet i håp om å finne løsninger. Slik ble det også denne gangen. Vår felles frustrasjon ble starten på en helt spesiell tallerken, Naomis egen tallerken. Når jeg designer produkter, er det naturens organiske former som ofte ligger der som et bakteppe. Det er naturen jeg skjeler til, både for å finne løsninger og for å bli inspirert. Noen ganger er det skogen like ved som gir meg den næringen jeg trenger, andre ganger må jeg se lengre vekk for å finne inspirasjon til prosessen jeg er i.

Med Naomi-tallerkenen har jeg faktisk sett helt til Antarktis. Min dype og livslange fasinasjon for pingvinene var min inspirasjonskilde den gangen jeg gikk til tegnebordet for å løse vår uutholdelige matsituasjon. Tallerkenen fikk en organisk form, og kikker du ekstra nøye etter så vil du se at den har på utsiden samme form som pingvinens mage. Rund, myk og god. Perfekt støtte for en liten skje som skal på vei opp mot munnen. Mitt første barne-produkt i en serie på flere, samlet i firmaet No1Products.

Naomi-tallerkenen skal gi barn mestringsfølelse, og familien matro rundt bordet. Med omsorg for miljøet og naturen jeg er så glad i, har det vært en selvfølge at produktet er så bærekraftig som mulig samtidig med at prisen skal passe de fleste lommebøker. Ettersom jeg er vokst opp med en bror med Cerebral parese, så er det naturlig for meg også å tenke at tallerkenen i en større utgave kan glede voksne som strever med motorikk og koordinasjon. Dette er en tanke jeg vil jobbe videre med, sammen med en rekke andre bærekraftige barneprodukter som allerede er på tegnebrettet mitt.

Jeg håper Naomi-tallerkenen vil få en naturlig plass i din familie, at måltidene skal oppleves hyggeligere og at poden får den gode mestringsfølelsen ved å spise selv. Ingenting hadde gledet meg mer! God appetitt!​

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.