Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

Om oss

123apotek.no er et registrert norsk nettapotek fra Søgne utenfor Kristiansand. Vi vil være Norges mest pålitelige kilde til lett og rimelig sunnhet og velvære. Helse er det viktigste man har, og vil vi gi folk følelsen av å besøke apoteket og finne det de leter etter – over nettet.

Som et godkjent nettapotek er kundeservice en av de viktigste styrkene våre. Det skal være enkelt å bruke, og vi vil strekke ut en hjelpende hånd til de som trenger pleie og velvære. Vi tar personvern på alvor, og ivaretar helseopplysninger med gode sikkerhetsrutiner. Hvis det skulle være noe, kan farmasøytene i 123Apotek svare på spørsmål gjennom kundesenteret.

Sending og levering

Det er viktig at medisiner, utstyr og produkter til pleie blir trygt levert hjem til folk når de trenger det. 123Apotek er registrert hos Statens Legemiddelverk som godkjent nettsted for salg av legemidler.

Sikkerhetskravene til nettapotekene er naturligvis strenge, så de samme reglene gjelder for nettsteder som er godkjente for salg av legemidler, som på fysiske apotek. Det står mer om ordningen på legemiddelverkets nettsider. Kundene kan derfor være sikre på at reseptene blir ekspedert på en trygg måte.

Identifisering gjennom Bank-ID gir tilgang til e-resepter, så vi kan sørge for sikker frakt av legemidler til over alt i Norge. Den generelle angreretten som gjelder ved netthandel gjelder ikke ved kjøp av legemidler, men ved andre produkter som vi tilbyr.

Kontakt oss

123apotek.no AS holder til på følgende adresse:

Birkedalsveien 64B
4640 Søgne

Telefon: 380 00 123
E-post: kundeservice@123apotek.no

Video: https://123apotek.confrere.com

Annonsering

Ta kontakt med kundesenteret for å annonsere på forsiden vår. Det tilbyr vi til produsenter og leverandører av produktene i nettapoteket.

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.