Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

25 mars, 2021

Sommerapoteket på 123

Sol, sommer og ren nytelse! Det er det vi ønsker oss mest av alt! Av og til kan du oppi all idyllen trenge litt hjelp! Vi har her samlet det vi tror du trenger i ditt sommerapotek. Få gode råd og ha en nydelig sommer!

Sol

Vi viser deg produkter som du og din familie kan bruke før, under og etter noen timer i sola.

Servering

Sommer betyr lange kvelder på terrassen med gode venner. Barn som løper på stranda med en is i hånda. Solnedgang ytterst på en holme. Sommer betyr god mat, la oss hjelpe deg med måltidet!

Stikk & Sår

Det kan være lurt å være forberedt. Det er nesten ikke til å unngå stikk og sår i sommermånedene.

Smerte

Timesvis i sol og mye aktivitet kan for noen gi smerter i kropp og hode. Vi har stort utvalg på reseptfrie legemidler til uslåelige priser.

Smerte

Brannsår

Selv om vi er forsiktige kan det skje. Kanskje du svømmer rett i en brennmanet? Eller at du er uheldig når du griller? Barn kan være helt utrøstelige, men vi har noe som kan hjelpe på smerten.

Brannsår

Feriemage

Det er ikke bare lange utenlandsferier som gir oss feriemage og diaré. En litt annen døgnrytme med annerledes måltider kan gi deg ubehag. Vi har hjelpen du trenger!

Førstehjelp

Vær forberedt. Plutselig er det noen som trenger deg, din kunnskap og et førstehjelpskit. Vi har utvalget!

Halsbrann

Halsbrann skyldes syre som kommer opp i spiserøret fra magesekken. Dette oppstår ofte i sommermånedene når grillmat står på menyen. Halsbrann kan behandles, vi hjelper deg!

Underliv

Vi bader og sola gjør at vi kanskje går for lenge med våt bikini/badebukse? Blærekatarr og sopp i underlivet oppstår kjapt, la oss hjelpe deg å bli kvitt dette raskt!

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.